Ординација Толовски - 18 години традиција


  • Магнетна резонанца

- Мозок и крвни садови без контраст.
- Врат со крвни садови без контраст.
- Бели дробови со крвни садови без контраст.
- Аорта без контраст.
- Абдомен со крвни садови без контраст.
- Жолчни патишта.
- Карлица со гениталии со крвни садови.
- Зглобови и екстремитети со крвни садови.
- Меки делови.
- Хипофиза.

Магнетна резонанца

ЗГОЛЕМИ


  • Компјутерска томографија

- Компјутерска томографија на цело тело.
- Мамографија
- Панорамско снимање на заби.
- Скелет.
- Бели дробови.
- Срце.
- Желудник.
- Тенко црево - пасажа.
- Дебело црево - иригографија.
- Жолчно кесе.
- Бубрези.
- Мочен меур.
- Машки и женски полови органи.
- Фистулографија.

sase
Компјутерска томографија

ЗГОЛЕМИ


  • Рентген дијагностика

- Мамографија
- Скелет.
- Бели дробови.
- Срце.
- Желудник.
- Тенко црево - пасажа.
- Дебело црево - иригографија.
- Жолчно кесе.
- Бубрези.
- Мочен меур.
- Машки и женски полови органи.
- Фистулографија.

sase
Рентген дијагностика

ЗГОЛЕМИ


  • Ехо дијагностика

- Абдомен.
- Уринарен систем.
- Гениталии.
- Меки делови.
- DOPLLER.
- Дојки


sase
Ехо дијагностика

ЗГОЛЕМИ